Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

SE BILDER: Kaotiske scener under flukten fra Nagorno-Karabakh

Det svenske magasinet Blankspot er på bakken i Armenia for å overvåke flukten fra Nagorno-Karabakh. Transit Magasin får gjengi den første fotoreportasjen, hvor Rasmus Canbäck viser hva som skjer i grensebyen Goris.

(BLANKSPOT) Helikoptrene brøler over den sørarmenske byen Goris. Den blårøde gløden fra politibiler skinner over de mørke gatene og frivillige fra Røde Kors roper instruksjoner til hverandre. Bilene som kommer fra Nagorno-Karabakh er fylt til randen av det livet som flyktningene etterlater seg. I Goris sentrum er byens teater omgjort til et forbindelsessenter for humanitær hjelp. En politimann ber oss ikke gå inn. – La dem være i fred når de tar maten, sier han i en mild formaning. Ingen av dem der inne trenger […]

For å lese denne må du ha abonnement

Logg inn

Ny abonnent?

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT