Webinar about Norec’s grant for exchange cooperation
Webinar about Norec’s grant for exchange cooperation

Nagorno-Karabakh kan bli tømt for armenere

Tusenvis av armenere flykter i panikk fra Nagorno-Karabakh som Aserbajdsjan nå har kontrollen over. Det er frykt for at området kan bli helt tømt for armenere.

(NTB / TRANSIT / BLANKSPOT) Biler, lastebiler, traktorer og busser, proppfulle av sultne og utslitte armenske familier på flukt, danner milelange køer ut fra den nylig beseirede utbryterenklaven Nagorno-Karabakh. Ifølge nyhetsbyrået Reuters har minst 13 550 av rundt 120 000 etniske armenerne med hjemsted Nagorno-Karabakh, nå forlatt Aserbajdsjan. Narine Shakaryan, bestemor til fire kom seg over grensen til Armenia i svigersønnens gamle bil, fylt opp av 6 personer med bagasje. Den 77 km lange kjøreturen hadde tatt 24 timer, forteller Shakaryan til Reuters. – Vi dro for […]

For å lese denne må du ha abonnement

Logg inn

Ny abonnent?

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT