Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

Zelenskyj topper oddslistene for fredsprisen igjen: – Helt usannsynlig

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj er igjen oddsfavoritt til å få fredsprisen. Men eksperter tviler og trekker fram helt andre favoritter.

Zelenskyj var favoritt på bookmakernes lister også i fjor. Da gikk prisen til ukrainske Senter for sivile rettigheter (CCL), russiske Memorial og belaruseren Ales Bjaljatski i Viasna. I år topper Zelenskyj flere av bookmakernes lister foran personer som Aleksej Navalnyj, opposisjonsleder Svetlana Tikhanovskaja i Belarus og internasjonale organisasjoner som ICJ og ICC. Også uigurlederen Ilham Tohti trekkes fram på oddslistene, mens mer kuriøse innslag er Donald Trump og Joe Biden. Klimaaktivisten Greta Thunberg er også på listene. Tviler – Jeg finner det helt usannsynlig at […]

For å lese denne må du ha abonnement

Logg inn

Ny abonnent?

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT