Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

Sikkerhetsrådet skal drøfte internasjonale styrker til Haiti

FNs sikkerhetsråd vil mandag bestemme seg for om de vil støtte opp om en internasjonal styrke som kan støtte Haitis politi i kampen mot kriminelle gjenger.

(NTB-AFP) Styrken skal etter planen ikke ha FN-mandat, men kan da bli et svar på kallet fra både Haitis statsminister Ariel Henry og FNs generalsekretær António Guterres. Tidligere fredsbevarende styrker i Haiti har møtt på utfordringer, og farene ved å sende en internasjonal styrke inn i dagens kaotiske situasjon har gjort det vanskelig å finne et land som kan lede styrken. Kenya sa seg imidlertid villig til å ta på seg den rollen i juli og vil sende 1000 soldater til den fattige øystaten. Styrke […]

For å lese denne må du ha abonnement

Logg inn

Ny abonnent?

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT