Webinar about Norec’s grant for exchange cooperation
Webinar about Norec’s grant for exchange cooperation

NIM advarer: At OED ikke følger opp Fosen-dommen kan være et nytt menneskerettighetsbrudd

– Når Høyesterett finner at staten har krenket menneskerettighetene, som i denne saken, har staten en plikt til å reparere bruddet. Å ikke reparere et brudd på menneskerettigheter, kan innebære et brudd i seg selv, sier NIMs direktør Adele Matheson Mestad.

– Når Høyesterett finner at staten har krenket menneskerettighetene, som i denne saken, har staten en plikt til å reparere bruddet. Å ikke reparere et brudd på menneskerettigheter, kan innebære et brudd i seg selv, sier NIMs direktør Adele Matheson Mestad. Norges institusjon for menneskerettigheter (NIM) mener det er fare for at den manglende oppfølgingen av Fosen-dommen kan føre til et nytt menneskerettighetsbrudd. Det skriver NIM i en melding mandag, og viser til et brev de har sendt til Statsministerens kontor (SMK). I det samme brevet […]

For å lese denne må du ha abonnement

Logg inn

Ny abonnent?

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT