Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

Tor Wennesland: Enorm feil å stanse all bistand til palestinske områder

Det vil kun gjøre situasjonen verre å trekke bistandsmidler fra den palestinske sivilbefolkningen, mener den norske FN-utsendingen Tor Wennesland.

– På tysk side vurderer man nå angivelig å stoppe all bistand til palestinerne, uavhengig av hvem som leverer. Dersom dette viser seg å være riktig, vil det være en enorm feilkalkyle, sier Wennesland til NTB. Også i Norge har kravene om bistandsstopp til palestinske områder begynt å komme: både Fremskrittspartiet og Kristelig Folkeparti krever nå full stans. – Det vil bare gjøre situasjonen verre, og ramme primært dem som ikke har med den politiske situasjonen å gjøre i det hele tatt, er Wenneslands vurdering. Sammenligner med 22. […]

For å lese denne må du ha abonnement

Logg inn

Ny abonnent?

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT