Annonsere på Transit Magasin
Annonsere på Transit Magasin

Andreas Bjelland Eriksen blir ny klima- og miljøminister: – Opptatt av gjennomføringsevne, sier Anja Bakken Riise

Andreas Bjelland Eriksen (Ap) blir ny klima- og miljøminister etter at partikollega Espen Barth Eide bytter post til utenriksminister. Norske miljøorganisasjoner utfordrer den nye ministeren. (Oppdatert 17. okt, 16:40)

Espen Barth Eide har hatt jobben i nesten nøyaktig to år. Da han ble utnevnt 21. oktober 2021, uttalte han: – Klima og natur skal være rammen rundt all politikk. Vi skal gripe mulighetene det grønne skiftet gir oss til å ta hele landet i bruk, på veien mot en fornybar, sirkulær og bærekraftig framtid. Den uttalelsen har han og regjeringen blitt konfrontert med fra miljøhold en rekke ganger, især på sosiale medier. Barth Eide har som klima- og miljøminister blitt kritisert for å si […]

For å lese denne må du ha registrert konto

Denne artikkelen er gratis å lese. Logg inn med Vipps

ANBEFALES NÅ:

Abonnenter får tilgang til alt innhold på TransitMagasin.no, og automatisk tilgang på både Naturpress.no og Idrettspolitikk.no. Samme brukernavn og passord.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT