Webinar about Norec’s grant for exchange cooperation
Webinar about Norec’s grant for exchange cooperation

Andreas Bjelland Eriksen blir ny klima- og miljøminister: – Opptatt av gjennomføringsevne, sier Anja Bakken Riise

Andreas Bjelland Eriksen (Ap) blir ny klima- og miljøminister etter at partikollega Espen Barth Eide bytter post til utenriksminister. Norske miljøorganisasjoner utfordrer den nye ministeren. (Oppdatert 17. okt, 16:40)

Espen Barth Eide har hatt jobben i nesten nøyaktig to år. Da han ble utnevnt 21. oktober 2021, uttalte han: – Klima og natur skal være rammen rundt all politikk. Vi skal gripe mulighetene det grønne skiftet gir oss til å ta hele landet i bruk, på veien mot en fornybar, sirkulær og bærekraftig framtid. Den uttalelsen har han og regjeringen blitt konfrontert med fra miljøhold en rekke ganger, især på sosiale medier. Barth Eide har som klima- og miljøminister blitt kritisert for å si […]

Denne artikkelen er gratis å lese

Logg inn eller registrer konto med Vipps

Det koster deg ingenting å registrere deg, men vil sende deg vårt nyhetsbrev 2-3 ganger per uke. Om du angrer så er det lett å melde deg av nyhetsbrevet, og konto sletter du via Min side.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT