Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

Dubai: Tilliten til FNs klimaforhandlinger står på spill

KOMMENTAR: En av verdens største oljeprodusenter har presidentskapet for klimatoppmøtet som arrangeres om fire uker. Medier har avslørt digitale grønnvaskingskampanjer og utnyttelse av migrantarbeidere på konferanseområdene.

Dette er et innlegg som gir uttrykk for skribentens holdninger og meninger. Delta i debatten? Send innlegg til debatt@transitmedia.no. Nå står det om tilliten til om FN virkelig er en betydningsfull arena for å håndtere klimakrisen. FN klimakonvensjon (UNFCCC) og de årlige statspartsmøtene har vært verdens viktigste forhandlingsrom for å løse klimakrisen. Klimarapportene fra FNs klimapanel (IPCC) har gitt den kunnskap vi behøver for å reagere. Årets klimatoppmøte (COP28) arrangeres i Dubai i De forente arabiske emirater (UAE), verdens fjerde største oljeproduserende land i 2022. […]

Denne artikkelen er gratis å lese

Logg inn eller registrer konto med Vipps

Det koster deg ingenting å registrere deg, men vil sende deg vårt nyhetsbrev 2-3 ganger per uke. Om du angrer så er det lett å melde deg av nyhetsbrevet, og konto sletter du via Min side.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT