Annonsere på Transit Magasin
Annonsere på Transit Magasin

Dubai: Tilliten til FNs klimaforhandlinger står på spill

KOMMENTAR: En av verdens største oljeprodusenter har presidentskapet for klimatoppmøtet som arrangeres om fire uker. Medier har avslørt digitale grønnvaskingskampanjer og utnyttelse av migrantarbeidere på konferanseområdene.

Dette er et innlegg som gir uttrykk for skribentens holdninger og meninger. Delta i debatten? Send innlegg til debatt@transitmedia.no. Nå står det om tilliten til om FN virkelig er en betydningsfull arena for å håndtere klimakrisen. FN klimakonvensjon (UNFCCC) og de årlige statspartsmøtene har vært verdens viktigste forhandlingsrom for å løse klimakrisen. Klimarapportene fra FNs klimapanel (IPCC) har gitt den kunnskap vi behøver for å reagere. Årets klimatoppmøte (COP28) arrangeres i Dubai i De forente arabiske emirater (UAE), verdens fjerde største oljeproduserende land i 2022. […]

For å lese denne må du ha registrert konto

Denne artikkelen er gratis å lese. Logg inn med Vipps

ANBEFALES NÅ:

Abonnenter får tilgang til alt innhold på TransitMagasin.no, og automatisk tilgang på både Naturpress.no og Idrettspolitikk.no. Samme brukernavn og passord.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT