Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

– Folk er lei bedriftenes grønnvasking

Grønnvasking kan stå i veien for den grønne omstillingen, mener direktøren i Svanemerket.

Er du blant dem som blir mistenksom når bedrifter og merkevarer strør om seg med ord som bærekraft, klimavennlig og grønt? Du er ikke alene. I en fersk undersøkelse som er gjort av Kantar for Svanemerket går det fram at nordmenn synes det er vanskelig å vite om produkter er gode klimavalg. Hele 8 av 10 spurte mener bedrifter ofte overdriver hvor klimavennlige produktene deres er. Dette er problematisk, mener Cathrine Pia Lund, administrerende direktør i Svanemerket. – Grønnvasking bremser den grønne omstillingen, sier hun. […]

For å lese denne må du ha abonnement

Logg inn

Ny abonnent?

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT