Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

Eritrea trekker landslag fra VM-kvalifisering i frykt for at spillerne skal hoppe av

(Idrettspolitikk.no) Spillere og supportere som gledet seg til at Eritrea skulle spille første landskamp siden 2020 må se VM-toget gå før kvalifiseringen starter. Det eritreiske fotballforbundet (ENFF) har nemlig trukket laget fra VM-kvalifiseringen til VM i USA, Canada og Mexico. Årsaken skal være frykt for at spillere hopper av.

Det østafrikanske landet spilte sin siste landskamp i januar 2020 og skulle møte VM-semifinalistene fra Qatar-VM i 2022, Marokko til første VM-kvalifiseringskamp for mesterskapet i 2026. – Tar ikke fotball på alvor Verken Det eritreiske nasjonale fotballforbundet (ENFF) eller landets regjering har kommentert avgjørelsen, en avgjørelse som opprører både spillere og supportere, ifølge BBC. – Jeg aner ikke hvorfor det har skjedd eller hvem som har ansvaret. Det er tydelig at de på toppen ikke tar fotball på alvor, sier Mohammed Saeid som er født i […]

For å lese denne må du ha abonnement

Logg inn

Ny abonnent?

Halv pris på årsabonnement i juli: Klikk på banner og benytt rabattkode SOMMER24:
Halv pris på årsabonnement

Eller velg ordinært Månedsabonnement.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT