Annonsere på Transit Magasin
Annonsere på Transit Magasin

Europeiske besteforeldre slutter rekkene i klimakampen. Norske BKA er en kraft i nye EGC

(NATURPRESS) European Grandparents for Climate (EGC) ble offisielt lansert i Brussel i begynnelsen av desember. Besteforeldrenes klimaaksjon (BKA) kommer til å spille en tydelig rolle i den nye organisasjonen.

Besteforeldre og godt voksne mennesker verden over, har i flere år allerede engasjert seg i kampen for klimaet. Nå forsterkes arbeidet i Europa gjennom en ny paraplyorganisasjon. European Grandparents for Climate (EGC) ble offisielt lansert i Brussel i begynnelsen av desember. Dette er en organisasjon for europeiske nasjonale foreninger av eldre og besteforeldre. Ved oppstarten er ti nasjonale foreninger med i EGC. – Vi har aldri vært mer bestemt enn akkurat nå. Vi har en plikt til å ta vare på alle barn jorden og vi kan […]

For å lese denne må du ha registrert konto

Denne artikkelen er gratis å lese. Logg inn med Vipps

ANBEFALES NÅ:

Abonnenter får tilgang til alt innhold på TransitMagasin.no, og automatisk tilgang på både Naturpress.no og Idrettspolitikk.no. Samme brukernavn og passord.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT