Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

Kritisk på britisk atomanlegg – Norge i tett dialog med britene

Neptune Network: – Dette har vi jobbet med i 20 år.

Direktoratet for strålevern og atomsikkerhet var nylig på besøk til atomanlegget Sellafield i England. Ifølge The Guardian er situasjonen ved anlegget kritisk. – På generelt grunnlag er Norge bekymret for potensielle ulykker og utslipp fra anlegg i alle våre nærområder. Det har historisk sett vært store utfordringer knyttet til Sellafield, og samtidig er den dominerende vindretning mot Norge, sier direktør Per Strand i Direktoratet for strålevern og atomsikkerhet til NTB tirsdag kveld. The Guardian skriver samme kveld at en silo med radioaktivt avfall på anlegget lekker, […]

For å lese denne må du ha abonnement

Logg inn

Ny abonnent?

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT