Annonsere på Transit Magasin
Annonsere på Transit Magasin

Enigheten i Dubai ett døgn på overtid: – Et veldig tydelig signal

Klima- og miljøminister Andreas Bjelland Eriksen (Ap) mener enigheten på klimatoppmøtet i Dubai sender et tydelig signal hjem til regjeringene i verdens land. - En viktig milepæl i klimaforhandlingene, sier WWF-sjef Karoline Andaur. (Oppdatert kl 15:19)

Etter lange netter med harde forhandlinger om gjennomgangen av Parisavtalen har partene på COP28 blitt enige om en beslutning. For første gang i FNs over 30 år lange historie med klimaforhandlinger vedtok landene i Dubai en oppfordring til omstilling bort fra kull, gass og olje. — Forventer handling på hjemmebane — Dette legger til rette for slutten for fossilt, men vedtaket er langt fra den historiske kursendringen verden sårt trenger for å begrense oppvarmingen til 1,5 grader, sier Elise Åsnes, leder i Spire.  I det […]

For å lese denne må du ha registrert konto

Denne artikkelen er gratis å lese. Logg inn med Vipps

ANBEFALES NÅ:

Abonnenter får tilgang til alt innhold på TransitMagasin.no, og automatisk tilgang på både Naturpress.no og Idrettspolitikk.no. Samme brukernavn og passord.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT