Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

Enigheten i Dubai ett døgn på overtid: – Et veldig tydelig signal

Klima- og miljøminister Andreas Bjelland Eriksen (Ap) mener enigheten på klimatoppmøtet i Dubai sender et tydelig signal hjem til regjeringene i verdens land. - En viktig milepæl i klimaforhandlingene, sier WWF-sjef Karoline Andaur. (Oppdatert kl 15:19)

Etter lange netter med harde forhandlinger om gjennomgangen av Parisavtalen har partene på COP28 blitt enige om en beslutning. For første gang i FNs over 30 år lange historie med klimaforhandlinger vedtok landene i Dubai en oppfordring til omstilling bort fra kull, gass og olje. — Forventer handling på hjemmebane — Dette legger til rette for slutten for fossilt, men vedtaket er langt fra den historiske kursendringen verden sårt trenger for å begrense oppvarmingen til 1,5 grader, sier Elise Åsnes, leder i Spire.  I det […]

Denne artikkelen er gratis å lese

Logg inn eller registrer konto med Vipps

Det koster deg ingenting å registrere deg, men vil sende deg vårt nyhetsbrev 2-3 ganger per uke. Om du angrer så er det lett å melde deg av nyhetsbrevet, og konto sletter du via Min side.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT