Frontrunner Publishing - enkel og effektiv avis på nett
Frontrunner Publishing - enkel og effektiv avis på nett

«Når du setter kildene i fare»

DOHA/JEDDAH/RIYADH/TRONDHEIM/OSLO (Idrettspolitikk.no): «My brother». «I miss you». Meldingene detter regelmessig inn på WhatsApp. Det er migrantarbeideren Sobuj fra Bangladesh som sender meldingene. Enten som tekstmeldinger eller som små lydmeldinger. Han virker ensom og kanskje redd. Og vi er bekymret for ham.

Vi møtte Sobuj i Industrial Area i utkanten av Jeddah i Saudi-Arabia i desember og han viste oss rundt i leilighetskomplekset der han bor. Da vi skrev reportasjen om ham og levestandarden han og kollegaene i bygningsfirmaet han jobber for lever under måtte vi anonymisere ham og kollegaene hans fordi vi ikke ville sette dem i fare. Advarsler Før vi dro hadde akademikere, forskere, saudiere som lever i eksil og nordmenn som hadde bodd i Saudi-Arabia advart oss mot å snakke politikk med dem vi […]

For å lese denne må du ha abonnement

Logg inn

Ny abonnent?

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

ANBEFALES NÅ:

Abonnenter får tilgang til alt innhold på TransitMagasin.no, og automatisk tilgang på både Naturpress.no og Idrettspolitikk.no. Samme brukernavn og passord.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT