Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR
Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR

Endringer i ZEROs ledelse: Sigrun Aasland blir statssekretær i KLD

Fredag ble Sigrun Gjerløw Aasland konstituert som statssekretær i Klima- og miljødepartementet.

Stig Schjølset er fungerende daglig leder i ZERO etter at Sigrun Gjerløw Aasland fredag ble statssekretær i Klima- og miljødepartementet.

Aasland ble i statsråd fredag konstituert til statssekretær for klimaminister Andreas Bjelland Eriksen. Hun skal vikariere for Ragnhild Sjoner Syrstad, som skal ut i foreldrepermisjon.

Fagsjef Stig Schjølset går inn som fungerende ZERO-leder.

– Vi gleder oss på Sigruns vegne og gratulerer henne med ny jobb. Hun har vært en fantastisk leder for ZERO, og nå får hun en annen mulighet til å gjøre en viktig innsats for klimasaken i en avgjørende fase for norsk klimapolitikk. Så skal vi i ZERO fortsette å bruke vår stemme til å dytte klimapolitikken i riktig retning, sier Schjølset i en pressemelding.

Fagansvarlig for industri, Anne Marit Post-Melbye, blir fungerende fagsjef. Styret i ZERO har foreløpig ikke besluttet hvordan lederrollen løses videre.

– Styret gratulerer Sigrun Aasland med ny jobb. Vi skjønner godt at klimaministeren har bruk for henne i det viktige arbeidet med å øke gjennomføringsevnen i norsk klimapolitikk. Styret skal nå se på hvordan Sigruns rolle skal fylles videre, og vi er heldige som har en solid fungerende leder i Stig Schjølset, sier styreleder Erik Sauar.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT