Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR
Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR

I rettferdighetens labyrinter: Lundin-rettssakens første vitne

(STOCKHOLM / BLANKSPOT) 9. mars 2017 satte John Choul Nhial seg på hotellrommet i Nairobi foran en svensk politimann, en tolk og sin egen advokat. Da Lundin-rettssaken startet fem år senere, var han ikke lenger i live, men opptaket ble stående. Møt det første vitnet til den historiske Lundin-rettssaken.

Etter nesten ett år hvor påtalemyndigheten og forsvaret har lagt fram sin sak er rettssalen nå til disposisjon for aktor og vitner. Den første til å bli hørt i hans fravær er John Choul Nhial, hvis stemme fra den andre siden er bevart. — Klokken er 09.00 og vi sitter på Bedel Hotel i Nairobi, Kenya, innleder politiinspektør Ahlström avhøret for syv år siden med den nå avdøde John. Lydkvaliteten er overraskende god, men Krigsforbrytelseskommisjonen har også jobbet hardt for å forbedre kvaliteten og fjerne […]

For å lese denne må du ha abonnement

Logg inn

Ny abonnent?

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT