Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR
Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR

Plan Norges Instagram-konto ble deaktivert etter Gaza-post

Plan Norge fikk torsdag beskjed om at deres Instagram-konto hadde blitt deaktivert "for godt", fordi organisasjonen angivelig skulle ha brutt Metas retningslinjer. Fredag fikk organisasjonen Instagram-kontoen tilbake, uten noen forklaring på hvorfor de ble utestengt. — Vi vet ikke hva som har skjedd, men det er skummelt at en så viktig kanal for oss kan bli stengt så raskt, sier Kari Helene Partapuoli, generalsekretær i Plan Norge. (Artikkel oppdatert lørdag 11. mai)

Plan Norges Instagram-konto ble torsdag kl 18:58 deaktivert fordi organisasjonen «ikke følger [Metas] retningslinjer for fellesskapet». Organisasjonen anket avgjørelsen, men den ble først avvist. (SE BILDENE NEDERST) Meta ga ingen forklaring på hvorfor Plan Norge fikk sin Instagram-konto stengt, og heller ingen forklaring da den ble gjenåpnet fredag ettermiddag. Meta er konsernet som eier både Facebook, Instagram og WhatsApp. — Vi vet ikke hva som har skjedd, men det er skummelt at en så viktig kanal for oss kan bli stengt så raskt og på […]

For å lese denne må du ha registrert konto

Denne artikkelen er gratis å lese. Logg inn med Vipps

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT