Webinar about Norec’s grant for exchange cooperation
Webinar about Norec’s grant for exchange cooperation

Idrettsforbundet om Gaza og Israel: Internasjonal alenegang ikke veien å gå

(Idrettspolitikk.no) På ledermøtet i Idrettsforbundet gjorde konstituert idrettspresident Arne Bård Dalhaug opp status for idrettens internasjonale arbeid. Han sa at idretten er forberedt til å ta imot flyktninger fra Gaza, men vil ikke innføre sanksjoner mot Israel før norske myndigheter anbefaler det.

– Det betyr ikke at vi ikke engasjerer oss, eller mener noe, eller kan gjøre noe. Vi må jobbe for å finne løsninger og anstrenge oss for å finne alliansepartnere og koalisjoner slik at vi kan bidra til å utgjøre en forskjell. Det kan vi gjøre der vi er best, nemlig gjennom idrett og aktivitet, sa konstituert idrettspresident Arne Bård Dalhaug. Det er ikke innført noen sanksjoner mot Israel fra myndigheter, europeisk idrett, IOC eller andre.

For å lese denne må du ha abonnement

Logg inn

Ny abonnent?

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT