Webinar about Norec’s grant for exchange cooperation
Webinar about Norec’s grant for exchange cooperation

Tre arrestert i Hongkong for å ha «krenket» den kinesiske nasjonalsangen under VM-kvalifiseringskamp

(Idrettspolitikk.no) Tre personer er pågrepet for å ha snudd ryggen til og blitt sittende da Kinas nasjonalsang ble spilt før Hongkongs hjemmekamp i VM-kvalifiseringen mot Iran i forrige uke. Det opplyser politiet i Hongkong.

I Hongkong har fotballsupportere hatt for vane å bue på den kinesiske nasjonalsangen for å vise sin misnøye med det kinesiske regimet, men regjeringen forbød praksisen i 2020 etter store demokratiprotester. Strammer til Den siste måneden har kinesiske myndigheter også fått Google til å sperre for YouTube-videoer som hyller Hongkong og som er kritiske til myndighetene i Beijing. – Politiet understreker at enhver som offentlig og med vilje krenker nasjonalsangen på noen måte, begår en forbrytelse, heter det i en uttalelse fra politiet. De tre pågrepne var mellom 18 […]

For å lese denne må du ha abonnement

Logg inn

Ny abonnent?

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT