Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

Åtte ønsker å bli Evalueringsdirektør i Førde

Det er åtte som har søkt på stillingen som Evalueringsdirektør for norsk bistand, når avdelingen flytter til Førde og Norec. Her er søkerlisten.

SØKERLISTE: I mars ble det kjent at Utenriksdepartementet flytter Norads evalueringsavdeling fra Oslo til Førde og Norec. Nå er søkerlisten klar.Flyttingen av avdelingen gjelder ni årsverk, men Regjeringen vil se på flere fuksjoner som kan flyttes, slik at antallet årsverk som flytter inn under ny evalueringsavdeling i Førde blir på minst 15 årsverk. Det er åtte som har søkt på stillingen som Evalueringsdirektør for norsk bistand, når avdelingen flytter til Førde og Norec: NavnAlderNåværende stillingJagrati Jani-Bølstad54Leder i samhandlingsbarometeretSunnfjordLene Øverland50COO i Breadline AfricaCape TownEdesio Miranda-Barbosa56Seniorrådgiver for […]

For å lese denne må du ha abonnement

Logg inn

Ny abonnent?

Halv pris på årsabonnement i juli: Klikk på banner og benytt rabattkode SOMMER24:
Halv pris på årsabonnement

Eller velg ordinært Månedsabonnement.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT