Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

Ledelsen i Dansk Flyktninghjelp kritiseres for taushet om Gaza

Ansatte i Dansk Flyktninghjelp protesterer mot det de mener er passivitet fra ledelsen rundt krigen på Gaza og befolkningens lidelser i krigen mellom Hamas og Israel. Ledelsen anklages også for å overse intern kritikk. 

Ledelsen i Dansk Folkehjelp (DRC) anklages for å være passive og tause angående krigen i Gaza. Kritikken framkommer i en intern appell blant ansatte i DRC internasjonalt. Appellen er skrevet på engelsk, dansk, arabisk og fransk, og er skrevet på initiativ fra en gruppe ansatte ved regionkontorer i land i Midtøsten. Det er danske Globalnyt som avslører dette denne uka. — Det er en følelse vi har hatt lenge, men det som skjedde etter 7. oktober vært bensin på bålet, sier en av initiativtakerne til […]

For å lese denne må du ha abonnement

Logg inn

Ny abonnent?

Halv pris på årsabonnement i juli: Klikk på banner og benytt rabattkode SOMMER24:
Halv pris på årsabonnement

Eller velg ordinært Månedsabonnement.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT