Nei, stadig flere unge dropper ikke ut av skolen

Forskerspirer fra Byåsen videregående skole. Bildet er fra Forskningsdagene 2011 Foto: Trondheim havn / Flickr / CC BY-SA 2.0
Annonse
6187821805_d26a822aa6_b
Forskerspirer fra Byåsen videregående skole. Bildet er fra Forskningsdagene 2011. Foto: Trondheim havn / Flickr / CC BY-SA 2.0

Kjære leser. Vårt mål i Transit Magasin er å levere faktabasert kvalitetsjournalistikk om globale spørsmål. Vi står opp for kritisk og uavhengig global journalistikk, uten partipolitiske tilknytninger. I våre spalter får du møte folk verden rundt, gjennom reportasjer skrevet av vårt nettverk av journalister, basert i alle verdensdeler. For å kunne være nettopp denne uavhengige publikasjonen så trenger vi din støtte. Det beste bidraget du kan gi er å tegne et abonnement. Du får 10 dagers gratis prøvetid, og du får to måneder gratis om du bestiller årsabonnement. Bestill på denne lenken, eller benytt knapp nedenfor. Om du ikke ønsker et abonnement så er det mulig å gi et støttebeløp. Tusen takk for ditt bidrag!