Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR
Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR

En avgjørende skoledag i Sør-Sudan

Nordmann og FN-politi Kim Haugen har ansvar for å transportere opp til 800 studenter mellom bosted og skole i den sør-sudanske hovedstaden Juba. – Jeg er stolt og glad for at jeg er med på å få dette til, sier han.

Nordmann og FN-politi Kim Haugen har ansvar for å transportere opp til 800 studenter mellom bosted og skole i den Sør-Sudanske hovedstaden Juba. – Jeg er stolt og glad for at jeg er med på å få dette til, sier han.

For å lese denne må du ha abonnement

Logg inn

Ny abonnent?

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT