Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

What does Fox News say?

korrespondentene

Fox News. Sjelden har en tv-kanal og en amerikansk administrasjon hatt et så tett forhold.

Donald Trump tvitrer stadig rosende ord om kanalens kommentatorer, og oppfordrer sine tilhengere til å se på Fox News sine programmer. Men før Trump ble valgt var Fox News allerede USAs største nyhetskanal. Hvordan ble kanalen så mektig og hva får Fox News sin mektige eier Rupert Murdoch ut av samarbeidet med Trump?

I ukens episode går Korrespondentene i dybden på Fox News, som i praksis er blitt en statlig propagandakanal. Hvordan startet det? Hvorfor? Hvem tjener på dette?

FÅ SVARENE I PODKASTEN HER:

https://open.spotify.com/episode/1Vfzt3eYakwld1ZbGJRmGJ

Podkasten Korrespondentene lages av Mathias Ask (TV2), Vegard Kristiansen Kvaale (Dagbladet) og Roy Kvatningen (Nettavisen). Følg Korrespondentene på Facebook. Denne podkasten er også tilgjengelig på Spotify og iTunes.

 

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT