Silje Grytten blir ny kommunikasjonssjef i Leger uten grenser

Arbeiderpartiets Silje Grytten blir ny kommunikasjonssjef i Leger uten grenser i mai. Foto: Arbeiderpartiet
Annonse
8661563394_da3bfdcdb3_z
Arbeiderpartiets Silje Grytten blir ny kommunikasjonssjef i Leger uten grenser i mai. Foto: Flickr / Arbeiderpartiet

Leger uten grenser (MSF) får ny kommunikasjonssjef. Silje Grytten er i dag politisk rådgiver for Arbeiderpartiets stortingsgruppe, og starter i MSF i mai.

Det melder Grytten på sin egen Facebook-side.

– Det blir vemodig å forlate Arbeiderpartiet og Stortinget etter så mange år, men jeg gleder meg veldig til å jobbe for en av de mest betydningsfulle nødhjelpsorganisasjonene i verden, sier Grytten i Facebook-posten.

– Min barndomsdrøm om å jobbe mot barnedødelighet som jordmor gikk ikke helt etter planen. Men føler målet er litt nærmere nå som jeg skal jobbe i en global bevegelse med mer enn 30 000 engasjerte ansatte som redder liv hver dag, sier Grytten.

Støtt Transit Magasin
Kjære leser. Vårt mål i Transit Magasin er å levere kvalitetsjournalistikk om globale spørsmål. Vi trenger din støtte for å kunne levere mer kritisk og uavhengig global journalistikk. Det beste bidraget er å tegne et abonnement ved å benytte en av knappene nedenfor. Det er også mulig å gi engangs støttebeløp. Tusen takk for ditt bidrag!