- Annonse -
FIVH søker fundraisere

korrespondentene

PODKAST: Denne helgen kom justisminister William Barr med de første avsløringene fra Mueller-rapporten. Hans sammendrag gir Trump mye rett i at det var “no collusion,” men hele rapporten er ennå ikke offentliggjort.

Korrespondentene er ute med ny podkast: Nå venter en ny kamp om hvorvidt Trump har hindret etterforskningen. Justisministeren og vise-justisministeren sier nei. Mueller tok ikke stilling til det. Demokratene i Kongressen vil ha svar.

Denne uken har Korrespondentene vært i South Carolina for å følge presidentkandidaten Pete Buttigieg. Den 37-år gamle ordføreren fra South Bend i Indiana lærte seg norsk for å lese bøkene til Erlend Loe, og vi var på plass for å teste norskferdighetene hans.

HØR PODKASTEN HER:


Podkasten Korrespondentene lages av Mathias Ask (TV2), Vegard Kristiansen Kvaale (Dagbladet) og Roy Kvatningen (Nettavisen). Følg Korrespondentene på Facebook. Denne podkasten er også tilgjengelig på Spotify og iTunes.

- Annonse -
- Annonse -
Støtt global journalistikk, tegn abonnement på Transit magasin