Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

Mueller-rapporten er klar. Og vi har snakket norsk med Pete Buttigieg

korrespondentene

PODKAST: Denne helgen kom justisminister William Barr med de første avsløringene fra Mueller-rapporten. Hans sammendrag gir Trump mye rett i at det var «no collusion,» men hele rapporten er ennå ikke offentliggjort.

Korrespondentene er ute med ny podkast: Nå venter en ny kamp om hvorvidt Trump har hindret etterforskningen. Justisministeren og vise-justisministeren sier nei. Mueller tok ikke stilling til det. Demokratene i Kongressen vil ha svar.

Denne uken har Korrespondentene vært i South Carolina for å følge presidentkandidaten Pete Buttigieg. Den 37-år gamle ordføreren fra South Bend i Indiana lærte seg norsk for å lese bøkene til Erlend Loe, og vi var på plass for å teste norskferdighetene hans.

HØR PODKASTEN HER:


Podkasten Korrespondentene lages av Mathias Ask (TV2), Vegard Kristiansen Kvaale (Dagbladet) og Roy Kvatningen (Nettavisen). Følg Korrespondentene på Facebook. Denne podkasten er også tilgjengelig på Spotify og iTunes.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT