korrespondentene

PODKAST: Denne helgen kom justisminister William Barr med de første avsløringene fra Mueller-rapporten. Hans sammendrag gir Trump mye rett i at det var «no collusion,» men hele rapporten er ennå ikke offentliggjort.

Korrespondentene er ute med ny podkast: Nå venter en ny kamp om hvorvidt Trump har hindret etterforskningen. Justisministeren og vise-justisministeren sier nei. Mueller tok ikke stilling til det. Demokratene i Kongressen vil ha svar.

Denne uken har Korrespondentene vært i South Carolina for å følge presidentkandidaten Pete Buttigieg. Den 37-år gamle ordføreren fra South Bend i Indiana lærte seg norsk for å lese bøkene til Erlend Loe, og vi var på plass for å teste norskferdighetene hans.

HØR PODKASTEN HER:

Annonse
Arabiske filmdager viser det beste fra og om den arabiske verden.  Festivalens 11. utgave blir heldigital og går av stabelen 11.–17. mars på digital.arabiskefilmdager.no.
Arabiske filmdager 11.-17.mars


Podkasten Korrespondentene lages av Mathias Ask (TV2), Vegard Kristiansen Kvaale (Dagbladet) og Roy Kvatningen (Nettavisen). Følg Korrespondentene på Facebook. Denne podkasten er også tilgjengelig på Spotify og iTunes.

Kjære leser. Vi har ingen millionærer i ryggen. Våre lesere er våre viktigste støttespillere, nå trenger vi din støtte for å kunne levere mer kritisk og uavhengig global journalistikk. Det beste bidraget er et abonnement ved å benytte en av knappene nedenfor. Tusen takk!