Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

IT-direktør blir ny styreleder i Bellona

b0a93ada-9fd4-43c2-b733-a83b59678d27
Kundedirektør i IT-konsernet KnowIT, Henrik A. Lund, blir ny styreleder i Miljøstiftelsen Bellona. Foto: Knowit.

Henrik A. Lund er utnevnt som ny styreleder i Miljøstiftelsen Bellona. Lund er i dag kundedirektør i det nordiske IT-konsernet Knowit.

– Jeg gleder meg til å jobbe sammen med øvrige styremedlemmer og ledergruppen for å videreføre det viktige arbeidet Bellona har gjort hver eneste dag siden grunnleggelsen i 1986, og jeg er ser fram til at vi sammen skal skape nye muligheter i miljøkampen, sier den nye styrelederen i en pressemelding.

Lund har tidligere jobbet som leder for Bellonas næringslivssamarbeid, og vært stabssjef for José Maria Figueres, den tidligere presidenten i Costa Rica. Han er utdannet statsviter fra London School of Economics og Georgetown Universty, og har en MBA fra Norges Handelshøyskole.

– Bellona har skapt reell endring i miljø- og klimakampen over flere tiår, og styret skal tilrettelegge for at de dyktige fagfolkene skal gjøre dette også i fremtiden, sier Lund.

Bellonas grunnlegger Frederic Hauge er fornøyd med at Lund har takket ja til styrelederjobben.

– Det er viktig for Bellona å ha en styreleder som forstår hverdagen både i næringsliv, politikk og frivillighet. Henrik har en tverrfaglig kompetanse som er viktig for organisasjonen, og jeg er veldig glad for at han igjen har takket ja til å bidra i miljø- og klimakampens tjeneste, sier Hauge.

Bellonas styre har følgende medlemmer; Henrik Lund, Birgit Liodden, Frederic Hauge, Kari Torp, Todd Flach og Igor Koudrik (vara).

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT