Sunniva Høiskar er ny leder for SAIH

SAIHs nye leder har hatt ansvar for organisasjonens Vest-Sahara-kampanje. Foto: Høiskars Twitter-konto
Annonse
Sunniva Høiskar
SAIHs nye leder har hatt ansvar for organisasjonens Vest-Sahara-kampanje. Foto: Høiskars Twitter-konto

Sunniva Høiskar ble i dag valgt til ny leder for Studentenes og akademikernes hjelpefond (SAIH). Som nestledere får Høiskar med seg Marte Mørk og Rebekka Ringholm.

— Jeg vil at SAIH skal bli mer kjent blant norske studenter og akademikere. Jeg mener SAIH har en viktig rolle å spille i norsk politikk, og håper å få flere politiske gjennomslag også neste periode, sier Høiskar til Transit magasin. — Så er jeg opptatt at SAIHs partnerorganisasjoners fra sørlige Afrika, Asia og Latin-Amerika sine perspektiver skal bli tydelig i vår kommunikasjon og det politiske arbeidet.

Høiskar tar over ledervervet etter Beathe Øgård. Høiskar har fram til  nå vært Øgårds nestleder, og har fra tidligere hatt verv i AUF i Agder. De siste årene har hun jobbet i SAIH, og har blant annet vært i kampanjeutvalget for organisasjonens Vest-Sahara-kampanje.

— Vi har vedtatt nytt kampanjetema om diskriminering på bakgrunn av seksuell orientering , kjønnsidentitet og kjønnsuttrykk i utdanning, så det blir en politisk hovedprioritet som jeg gleder meg til å jobbe med, sier Høiskar til Transit.

Det er helt gratis: Ved å registrere deg med Vipps får du våre nyhetsbrev rett i innboksen 3-4 ganger per uke. Dette er en enkel støtte fra deg, og vi får flere faste lesere. Registrer deg med Vipps, helt gratis. Tusen takk!
Registrer deg med med Vipps Logg inn uten passord med Vipps!

Støtt Transit Magasin
Kjære leser. Vårt mål i Transit Magasin er å levere kvalitetsjournalistikk om globale spørsmål. Vi trenger din støtte for å kunne levere mer kritisk og uavhengig global journalistikk. Det beste bidraget er å tegne et abonnement ved å benytte en av knappene nedenfor. Det er også mulig å gi engangs støttebeløp. Tusen takk for ditt bidrag!