Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

Sunniva Høiskar er ny leder for SAIH

Sunniva Høiskar
SAIHs nye leder har hatt ansvar for organisasjonens Vest-Sahara-kampanje. Foto: Høiskars Twitter-konto

Sunniva Høiskar ble i dag valgt til ny leder for Studentenes og akademikernes hjelpefond (SAIH). Som nestledere får Høiskar med seg Marte Mørk og Rebekka Ringholm.

— Jeg vil at SAIH skal bli mer kjent blant norske studenter og akademikere. Jeg mener SAIH har en viktig rolle å spille i norsk politikk, og håper å få flere politiske gjennomslag også neste periode, sier Høiskar til Transit magasin. — Så er jeg opptatt at SAIHs partnerorganisasjoners fra sørlige Afrika, Asia og Latin-Amerika sine perspektiver skal bli tydelig i vår kommunikasjon og det politiske arbeidet.

Høiskar tar over ledervervet etter Beathe Øgård. Høiskar har fram til  nå vært Øgårds nestleder, og har fra tidligere hatt verv i AUF i Agder. De siste årene har hun jobbet i SAIH, og har blant annet vært i kampanjeutvalget for organisasjonens Vest-Sahara-kampanje.

— Vi har vedtatt nytt kampanjetema om diskriminering på bakgrunn av seksuell orientering , kjønnsidentitet og kjønnsuttrykk i utdanning, så det blir en politisk hovedprioritet som jeg gleder meg til å jobbe med, sier Høiskar til Transit.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT