Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

Ny kommunikasjonssjef ved Nobels Fredssenter

IMG_8900
Aslak Sletten er ny kommunikasjons- og markedssjef ved Nobels fredssenter. Foto: Ingvill Bryn Rambøl / Nobel Peace Center

Aslak Sletten (45) er ansatt som ny kommunikasjons- og markedssjef ved Nobels Fredssenter. Han kommer nå fra teknologiselskapet Evry, og har tidligere jobbet for SOS Barnebyer.

— Jeg har et stort engasjement for kommunikasjon, innovasjon og samfunn, og gleder meg til å skape publikumsvekst, aktualitet og innovative partnerskap for et av de sterkeste merkenavnene Norge har globalt, sier Aslak Sletten i en pressemelding.

— Vi er svært glade for at Aslak Sletten kommer til Nobels Fredssenter. Han bringer med seg bred bransjeerfaring fra næringsliv, kommunikasjonsbyrå̊ og private organisasjoner. Han er den rette til å lede vårt kommunikasjons- og markedsarbeid framover, sier direktør Liv Tørres.

Aslak Sletten har i nesten 20 år arbeidet med kommersiell ledelse, kommunikasjon, innovasjon og samfunnsansvar. Han har i flere år vært markedsdirektør i SOS-barnebyer, han har vært nordisk avdelingsdirektør for kunde- og markedsinnsikt i Posten Norge og leder og rådgiver i byråene McCann og Mediacom. Han er også styremedlem i ANFO, og har det siste halvåret ledet et digitalt innovasjonsmiljø i teknologiselskapet Evry.

— Nobels Fredssenter ivaretar viktig kunnskap om fredsprisvinnerne og spiller en viktig rolle som samfunnsaktør i sentrale spørsmål som fred, konfliktløsning og FNs bærekraftsmål. Jeg kan ikke tenke meg noe mer meningsfylt å jobbe med enn nettopp å bidra til å utvikle Nobels Fredssenter til en enda mer attraktiv partner på bærekraftig innovasjon, sier Sletten.

Sletten startet i sin nye jobb 7. oktober.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT