Surt mellom Brasil og Argentina

POPULIST vs NY-PERONIST: Til venstre Jair Bolsonaro, Brasils president siden januar 2019. Til høyre Argentinas nyvalgte og påtroppende president, Alberto Fernandez. Foto av Bolsonaro: Wikimedia/Alan Santos/CC BY 2.0. Foto av Fernandez: Wikimedia/Silvana Colombo/CC BY-SA 4.0
Annonse
ANALYSE: Brasils president Jair Bolsonaro og Argentinas nyvalgte president Alberto Fernandez har lenge vært i tottene på hverandre. Det setter hele Mercosur i fare.
Kjære leser - for tilgang til denne artikkelen må du logge inn. 10 dager gratis prøvetid, ingen bindingstid. Velg blant Abonnement eller Årsabonnement. Allerede abonnent? log in
Støtt Transit Magasin
Kjære leser. Vårt mål i Transit Magasin er å levere kvalitetsjournalistikk om globale spørsmål. Vi trenger din støtte for å kunne levere mer kritisk og uavhengig global journalistikk. Det beste bidraget er å tegne et abonnement ved å benytte en av knappene nedenfor. Det er også mulig å gi engangs støttebeløp. Tusen takk for ditt bidrag!