Transnistria drømmer om Russland, mens Moldova drømmer om Europa. 30 år med stillstand for utbryterrepublikken

TRANSNISTRIA: Monument over "uavhengighetskrigen" i 1990 - en del av momument over andre verdenskrig, Afghanistankrigen og uavhengighetskrigen 1990-92. Foto: Alex Tjore
Annonse
MOLDOVA: Selv om det korrupsjonsherjede Moldova skulle greie å bli mer politisk stabilt, vil den frosne konflikten fortsatt være en bremsekloss for EU-medlemskap.
Kjære leser - for tilgang til denne artikkelen må du logge inn. 10 dager gratis prøvetid, ingen bindingstid. Velg blant Abonnement eller Årsabonnement. Allerede abonnent? log in
Kjære leser. Vårt mål i Transit Magasin er å levere faktabasert kvalitetsjournalistikk om globale spørsmål. Vi står opp for kritisk og uavhengig global journalistikk, uten partipolitiske tilknytninger. I våre spalter får du møte folk verden rundt, gjennom reportasjer skrevet av vårt nettverk av journalister, basert i alle verdensdeler. For å kunne være nettopp denne uavhengige publikasjonen så trenger vi din støtte. Det beste bidraget du kan gi er å tegne et abonnement. Du får 10 dagers gratis prøvetid, og du får to måneder gratis om du bestiller årsabonnement. Bestill på denne lenken, eller benytt knapp nedenfor. Om du ikke ønsker et abonnement så er det mulig å gi et støttebeløp. Tusen takk for ditt bidrag!

Legg igjen en kommentar