Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

Norad-kampanje kåret til tiårets beste. Vant ny internasjonal PR-pris

79530872_2879155912103667_4043703059119865856_n
Norad-kampanjen «Bli født på ny» fortsetter å vinne internasjonale PR-priser. Her viser prosjektleder Marit Hverven fram et utvalg av de fire Sabre EMEA-prisene som Norad vant i 2014. Foto: Gerd Stensby/Norad

Norad vant denne uka folkets pris for tiårets beste kampanje – i verden! Bli født på ny-kampanjen som Gambit HK og Dekode laget for Norad er stemt frem som tiårets aller beste kampanje hos The Holmes Report.

— Vi er stolte over å ha blitt stemt frem til tiårets kampanje. «Bli født på ny» er en skikkelig bra idé og nettside, som står seg godt syv år etter lanseringen, sier prosjektleder Marit Hverven til Transit magasin.

Det er anerkjente The Holmes Report, som også står bak Sabre Awards, som i år for første gang har kåret tiårets beste PR-kampanje i verden, uavhengig av kategori, geografi og årstall. Norads kampanje var blant de 16 nominerte, og gikk altså helt til topps i avstemningen.

— Målet for kampanjen var å spre kunnskap om norsk bistand. Store gratulasjoner og takk til våre samarbeidspartnere i Gambit HK og Dekode, sier Hverven.

«Bli født på ny», som består av nettsiden gjenfødt.no, er en kampanje fra 2012-2014 for å spre kunnskap om norsk bistand. Kampanjen ble allerde i 2014 kåret til «verdens beste kommunikasjonskampanje» under Global SABRE Awards, i konkurranse med de 50 aller beste kommunikasjonskampanjene i verden, i det som er regnet som PR-bransjens mest prestisjetunge pris.

Nå fem år etter vinner Norad-kampanjen altså fortsatt internasjonale PR-priser.

Bli født på ny

Kampanjen «Bli født på ny» ble laget i 2012-14 av Norad, Gambit HK og Dekode.

www.gjenfodt.no kan ungdom se hvordan livet kunne vært om de ikke ble født i Norge. Norad har bygget Facebook-inspirerte tidslinjer fra 36 ulike land som får norsk bistand.

Gjennom tidslinjen får både norsk ungdom og andre interesserte et innblikk i deres livshistorie kunne blitt om de hadde blitt født i for eksempel Malawi, Vietnam eller Brasil.

Prøv selv: www.gjenfodt.no

https://vimeo.com/85167901

 

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT