Ett besök i Irakiska Kurdistan. En berättelse om vänliga människor, en spännande historia och tragiska händelser

Änglavakt i Lalish. Foto: Marcus Eriksson
Annonse
(ERBIL / DUHOK) Här är min berättelse om vänliga människor, ett fantastiskt landskap, en spännande historia och tragiska händelser, ifrån Irakiska Kurdistan. Detta första kapitel avhandlar min första dag i detta land.
Kjære leser - for tilgang til denne artikkelen må du logge inn. 10 dager gratis prøvetid, ingen bindingstid. Velg blant Abonnement eller Årsabonnement. Allerede abonnent? log in
Støtt Transit Magasin
Kjære leser. Vårt mål i Transit Magasin er å levere kvalitetsjournalistikk om globale spørsmål. Vi trenger din støtte for å kunne levere mer kritisk og uavhengig global journalistikk. Det beste bidraget er å tegne et abonnement ved å benytte en av knappene nedenfor. Det er også mulig å gi engangs støttebeløp. Tusen takk for ditt bidrag!