Åslaug Haga har fått jobb i FNs jordbruksfond

Åslaug Haga går til FNs jordbruksfond. Dette bildet er fra 2017, ifm et Natur- og ungdomarrangement. Foto: Natur og ungdom / Flickr / CC BY-ND 2.0
Annonse
åslaug_haga_crop
Åslaug Haga går til FNs jordbruksfond. Dette bildet er fra 2017, ifm et Natur- og ungdomarrangement. Foto: Natur og ungdom / Flickr / CC BY-ND 2.0

Åslaug Haga er ansatt i Det internasjonale fondet for jordbruksutvikling (IFAD). Stillingen er assosiert visepresident, i avdelingen for eksterne relasjoner.

— Jeg kommer til IFAD på et spennende tidspunkt, når vi går inn i et nytt tiår, hvor FNs bærekraftsmål må leveres, sier Haga i pressemeldingen. Hennes ansvarsområder blir kommunikasjon, globalt engasjement, partnerskap og ressursmobilisering.

Åslaug Haga var leder i Senterpartiet (Sp) i årene 2003 til 2008. Siden 2013 har Haga jobbet som direktør i Global Crop Diversity Trust. Hun var også generalsekretær i Stiftelsen Norsk Luftambulanse i årene 2011–2013.

Det internasjonale fondet for jordbruksutvikling (IFAD) er en internasjonal finansinstitusjon som finansierer prosjekter for å øke matproduksjonen i utviklingsland, i følge FN-sambandet. IFAD har 176 medlemsland.

Kjære leser. Vårt mål i Transit Magasin er å levere faktabasert kvalitetsjournalistikk om globale spørsmål. Vi står opp for kritisk og uavhengig global journalistikk, uten partipolitiske tilknytninger. I våre spalter får du møte folk verden rundt, gjennom reportasjer skrevet av vårt nettverk av journalister, basert i alle verdensdeler. For å kunne være nettopp denne uavhengige publikasjonen så trenger vi din støtte. Det beste bidraget du kan gi er å tegne et abonnement. Du får 10 dagers gratis prøvetid, og du får to måneder gratis om du bestiller årsabonnement. Bestill på denne lenken, eller benytt knapp nedenfor. Om du ikke ønsker et abonnement så er det mulig å gi et støttebeløp. Tusen takk for ditt bidrag!

Legg igjen en kommentar