Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

Åslaug Haga har fått jobb i FNs jordbruksfond

åslaug_haga_crop
Åslaug Haga går til FNs jordbruksfond. Dette bildet er fra 2017, ifm et Natur- og ungdomarrangement. Foto: Natur og ungdom / Flickr / CC BY-ND 2.0

Åslaug Haga er ansatt i Det internasjonale fondet for jordbruksutvikling (IFAD). Stillingen er assosiert visepresident, i avdelingen for eksterne relasjoner.

— Jeg kommer til IFAD på et spennende tidspunkt, når vi går inn i et nytt tiår, hvor FNs bærekraftsmål må leveres, sier Haga i pressemeldingen. Hennes ansvarsområder blir kommunikasjon, globalt engasjement, partnerskap og ressursmobilisering.

Åslaug Haga var leder i Senterpartiet (Sp) i årene 2003 til 2008. Siden 2013 har Haga jobbet som direktør i Global Crop Diversity Trust. Hun var også generalsekretær i Stiftelsen Norsk Luftambulanse i årene 2011–2013.

Det internasjonale fondet for jordbruksutvikling (IFAD) er en internasjonal finansinstitusjon som finansierer prosjekter for å øke matproduksjonen i utviklingsland, i følge FN-sambandet. IFAD har 176 medlemsland.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT