Michael Bloombergs pengedryss

Annonse

korrespondentene

PODKAST: Korrespondentene ser fremover mot valget i Nevada på lørdag, og diskuterer Michael Bloombergs inntog i primærvalget.

Bloomberg har brukt mer penger på tv-reklame enn noen annen presidentkandidat og det har gitt resultater. Han har seilt opp til andreplass på flere nasjonale målinger, og han ligger godt an i statene som skal stemme på Super Tuesday.

Vegard og Mathias ser tilbake på hvordan det var å bo i New York under Bloomberg, og hva man kan forvente av hans kandidatur. 

Podkasten Korrespondentene lages av Mathias Ask (TV2), Vegard Kristiansen Kvaale (Dagbladet) og Roy Kvatningen (Nettavisen). Alle de nyeste episodene finner du på denne lenken. Følg Korrespondentene på Facebook. Denne podkasten er også tilgjengelig på Spotify og iTunes.

Kjære leser. Vårt mål i Transit Magasin er å levere faktabasert kvalitetsjournalistikk om globale spørsmål. Vi står opp for kritisk og uavhengig global journalistikk, uten partipolitiske tilknytninger. I våre spalter får du møte folk verden rundt, gjennom reportasjer skrevet av vårt nettverk av journalister, basert i alle verdensdeler. For å kunne være nettopp denne uavhengige publikasjonen så trenger vi din støtte. Det beste bidraget du kan gi er å tegne et abonnement. Du får 10 dagers gratis prøvetid, og du får to måneder gratis om du bestiller årsabonnement. Bestill på denne lenken, eller benytt knapp nedenfor. Om du ikke ønsker et abonnement så er det mulig å gi et støttebeløp. Tusen takk for ditt bidrag!

Legg igjen en kommentar