Boris Johnson – fargerik og omstridt

Del sju i serien om britiske statsministere, fra Britiskpolitikk.no

Pod Britannia, logo
Annonse

PODKAST: I ukas episode av Pod Britannia snakker Øivind Bratberg og Annette Groth om Boris Johnson.

Hvem er han, hva står han for og hvordan skal han klare å få i land en handelsavtale med EU på under ett år? Dette er del sju i vår serie om britiske statsministere. 

Podkastproduksjon av Per Åsmund Reymert. Britiskpolitikk.no er et uavhengig nettsted som har som mål å skape større interesse og bedre forståelse for det som skjer i britisk politikk, samfunnsliv og kultur. Pod Britannia er også tilgjengelig via Spotify og iTunes. Prosjektet støttes av Fritt Ord.

Støtt Transit Magasin
Kjære leser. Vårt mål i Transit Magasin er å levere kvalitetsjournalistikk om globale spørsmål. Vi trenger din støtte for å kunne levere mer kritisk og uavhengig global journalistikk. Det beste bidraget er å tegne et abonnement ved å benytte en av knappene nedenfor. Det er også mulig å gi engangs støttebeløp. Tusen takk for ditt bidrag!