Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR
Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR

Julie Christina Rødje er ny leder i Spire

På helgens digitale stormøte i Spire ble det valgt ny leder i organisasjonen, Julie Christina Rødje.

Rødje har vært nestleder de to siste årene, og tar nå over etter Hege Skarrud som blir ny leder i Attac Norge.

– Det er egentlig litt vanskelig å formulere en setning om hva jeg tenker og føler nå i det hele tatt. Det har vært en veldig spennende prosess, hvor vi har vært flere som har ønsket å ta på oss ledervervet. Jeg er utrolig beæret over at Stormøtet har gitt meg tilliten til å lede organisasjonen videre i det som nå er en vanskelig tid for oss alle. Jeg gleder meg til å ta fatt i oppgavene og den utrolig viktige jobben dette er, sier Rødje i et innlegg på Spires nettsider.

Julie Christina Rødje har master i samfunnsgeografi fra UiO, med fordypning i miljø- og politisk geografi. Som nestleder i Spire har hun særlig jobbet med politiske saker, og hun var kampanjeleder for Spires kampanje 2017/2018 – «Kvinnekamp er klimakamp». Hun har politisk og organisatorisk erfaring fra Natur og Ungdom, Operasjon Dagsverk og studentorganisasjoner, skriver Spire.

Avtroppende Spire-leder Hege Skarrud sier dette når hun nå trer ut av organisasjonen:

– Det å være leder for Spire har vært en utrolig politisk, personlig og organisatorisk reise. Organisasjonen har vært midtpunktet i mitt liv over lengre tid, og jeg tror det skal være vanskelig å finne en bedre organisasjon å engasjere seg i i løpet av 20-åra enn denne.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT