Korrespondentene: En podkast om amerikansk politikk, med USA-korrespondentene Mathias Ask, Vegard Kvaale og Johannes Berg.
- Annonse -
FIVH søker fundraisere
Korrespondentene: En podKast om amerikansk politikk, med USA-korrespondentene Mathias Ask, Vegard Kvaale og Johannes Berg.

PODKAST: Antall døde i USA som følge av pandemien er nå over 60.000. Samtidig har 22 millioner amerikanere meldt seg som arbeidsledige.

Vegard kan fortelle om at køen på det lokale suppekjøkkenet i hans nabolag i Brooklyn nå strekker seg rundt kvartalet. Vi er også innom kandidaturet til Justin Amash, Trump-kritikeren som forlot det Republikanske partiet. Han stiller nå til valg som presidentkandidat for et tredjeparti. 

Podkasten Korrespondentene lages av Mathias Ask (TV2), Vegard Kristiansen Kvaale (Dagbladet) og Johannes Berg. Alle de nyeste episodene finner du på denne lenken. Følg Korrespondentene på Facebook. Denne podkasten er også tilgjengelig på Spotify og iTunes.

- Annonse -
- Annonse -
Støtt global journalistikk, tegn abonnement på Transit magasin