Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

Martha Haukaas er Norads nye kommunikasjonsdirektør

– Jeg kan  ikke tenke meg noe mer meningsfylt og viktig akkurat nå enn å være med og bidra til å skape engasjement rundt bærekraftig utvikling og fattigdomsbekjempelse, sier Martha Haukaas.

Å kunne bidra til å fremme internasjonalt samarbeid og globale løsninger var et sentralt motiv for å søke jobben som kommunikasjonsdirektør i Norad, understreker hun.

– Koronapandemien viser for alvor at vi lever i et globalt fellesskap hvor vi må samarbeide internasjonalt for å skape trygge og stabile samfunn. I norsk sammenheng spiller Norad en nøkkelrolle her, sier Haukaas.

Norads nye kommunikasjonsdirektør kommer fra stillingen som kommunikasjonssjef i Virke. Hun tiltrer i stillingen i Norad den 5. august. Ansettelsen ble offentliggjort i en pressemelding i dag.

Norads direktør Bård Vegar Solhjell ser fram til å få en ny kollega og støttespiller, forhåpentligvis i femte etasje i Bygdøy Allé 2 – om ikke Norads medarbeidere fremdeles må utføre sine oppdrag fra hjemmekontor.

– Jeg gleder meg til å ønske Martha velkommen til Norad. Vi står i en krevende tid med globale utfordringer, og utviklingssamarbeidet er et sentralt norsk verktøy for å skape globale løsninger. Martha er rett person til å ta Norads viktige kommunikasjonsoppdrag videre, sier Solhjell.

Haukaas har en master i statsvitenskap og bachelor i kultur og samfunnsvitenskap fra universitetet i Oslo. Ved siden av sin kommunikasjonsfaglige bakgrunn har hun erfaring fra FN-sekretariatet i New York, Utenriksdepartementet og den norske ambassaden i Buenos Aires. 

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT