Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

Korrespondentene: Vegard oppdager at han har hatt koronavirus

PODKAST: New York har gjort det lettere å få tilgang til tester som viser om du har vært smittet av koronavirus.

Vegard tok turen til en parkeringsplass i Brooklyn for å bli testet. Resultatene viste at han ikke er smittet for øyeblikket, men at han har vært det. Mathias har vært i byen Herkimer, nord i New York, for å se hvordan det går med de første byene i delstaten som får lov til å gjenåpne. 

Podkasten Korrespondentene lages av Mathias Ask (TV2), Vegard Kristiansen Kvaale (Dagbladet) og Johannes Berg. Alle de nyeste episodene finner du på denne lenken. Følg Korrespondentene på Facebook. Denne podkasten er også tilgjengelig på Spotify og iTunes.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT