FN: Kun én grenseovergang tillates for humanitær bistand inn til Syria

RESOLUSJON OM SYRIA REDUSERER ANTALL GRENSEOVERGANGER: På bildet ser vi Geir O. Pedersen, FNs spesialutsending til Syria, som orienterer FNs sikkerhetsråd under en videokonferanse. Bildet er tatt 16. juni. Foto: UN Photo/Eskinder Debebe
Annonse
Med helgens resolusjon i FNs sikkerhetsråd er antallet grenseoverganger for nødhjelp inn til Syria redusert fra fire til én.
Kjære leser - for tilgang til denne artikkelen må du logge inn. 10 dager gratis prøvetid, ingen bindingstid. Velg blant Abonnement eller Årsabonnement. Allerede abonnent? log in
Kjære leser. Vårt mål i Transit Magasin er å levere faktabasert kvalitetsjournalistikk om globale spørsmål. Vi står opp for kritisk og uavhengig global journalistikk, uten partipolitiske tilknytninger. I våre spalter får du møte folk verden rundt, gjennom reportasjer skrevet av vårt nettverk av journalister, basert i alle verdensdeler. For å kunne være nettopp denne uavhengige publikasjonen så trenger vi din støtte. Det beste bidraget du kan gi er å tegne et abonnement. Du får 10 dagers gratis prøvetid, og du får to måneder gratis om du bestiller årsabonnement. Bestill på denne lenken, eller benytt knapp nedenfor. Om du ikke ønsker et abonnement så er det mulig å gi et støttebeløp. Tusen takk for ditt bidrag!

Legg igjen en kommentar