FN: Kun én grenseovergang tillates for humanitær bistand inn til Syria

RESOLUSJON OM SYRIA REDUSERER ANTALL GRENSEOVERGANGER: På bildet ser vi Geir O. Pedersen, FNs spesialutsending til Syria, som orienterer FNs sikkerhetsråd under en videokonferanse. Bildet er tatt 16. juni. Foto: UN Photo/Eskinder Debebe
Annonse
Med helgens resolusjon i FNs sikkerhetsråd er antallet grenseoverganger for nødhjelp inn til Syria redusert fra fire til én.
Kjære leser - for tilgang til denne artikkelen må du logge inn. 10 dager gratis prøvetid, ingen bindingstid. Velg blant Abonnement eller Årsabonnement. Allerede abonnent? log in
Støtt Transit Magasin
Kjære leser. Vårt mål i Transit Magasin er å levere kvalitetsjournalistikk om globale spørsmål. Vi trenger din støtte for å kunne levere mer kritisk og uavhengig global journalistikk. Det beste bidraget er å tegne et abonnement ved å benytte en av knappene nedenfor. Det er også mulig å gi engangs støttebeløp. Tusen takk for ditt bidrag!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her