Janne Utkilen er ny sjef for utviklingssamarbeidet i SSB

Annonse
Janne Utkilen, SSB

Janne Utkilen er ny seksjonssjef for Seksjon for internasjonalt utviklingssamarbeid i Statistisk Sentralbyrå (SSB), melder Bistandsaktuelt.

Utkilen kommer fra stillingen som seniorrådgiver i samme seksjon i SSB.

Hun har tidligere jobbet for Verdens Matvareprogram (WFP) i Egypt og Tadsjikistan, Eurostat i Luxemburg og ved Seksjon for nasjonalregnskap i SSB.

Kjære leser. Vårt mål i Transit Magasin er å levere faktabasert kvalitetsjournalistikk om globale spørsmål. Vi står opp for kritisk og uavhengig global journalistikk, uten partipolitiske tilknytninger. I våre spalter får du møte folk verden rundt, gjennom reportasjer skrevet av vårt nettverk av journalister, basert i alle verdensdeler. For å kunne være nettopp denne uavhengige publikasjonen så trenger vi din støtte. Det beste bidraget du kan gi er å tegne et abonnement. Du får 10 dagers gratis prøvetid, og du får to måneder gratis om du bestiller årsabonnement. Bestill på denne lenken, eller benytt knapp nedenfor. Om du ikke ønsker et abonnement så er det mulig å gi et støttebeløp. Tusen takk for ditt bidrag!

Legg igjen en kommentar