Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

Kommer klimaendringer endelig til å bli et tema i presidentvalget?

PODKAST: Skogbrannene på vestkysten og orkanene i sørstatene gjør at klimaendringer endelig har fått 15 minutter i rampelyset under valgkampen. I fjor på denne tiden så det ut som at klimaendringer kom til å bli et av de store samtaleemnene i 2020 da det var store demonstrasjoner over hele USA, ledet av Greta Thunberg. 

Men de som håpet at klimapolitikk kom til å prege dette presidentvalget har så langt blitt skuffet. Trump er fortsatt en klimafornekter. Green New Deal har fått mye støtte på venstresiden i det Demokratiske partiet, men i primærvalget var det Joe Biden, og ikke kandidatene med de mest ambisiøse klimaplanene, som triumferte. 

Pandemien og den skyhøye arbeidsledigheten gjør at det er andre ting velgerne sier de vil legge vekt på når de skal stemme i november. Kan de siste naturkatastrofene endre på dette?

Podkasten Korrespondentene lages av Mathias Ask (TV2), Vegard Kristiansen Kvaale (Dagbladet) og Johannes Berg. Alle de nyeste episodene finner du på denne lenken. Følg Korrespondentene på Facebook. Denne podkasten er også tilgjengelig på Spotify og iTunes.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT