Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

Pål Nesse blir ny generalsekretær i NOAS

Pål Nesse har vært en profilert talsperson for flyktningers rettigheter i over 30 år, som ansatt i Flyktninghjelpen. Han har hatt svært mange roller for organisasjonen og hatt mange stillinger og roller i inn- og utland.

Nå er NOAS (Norsk organisasjon for asylsøkere) hans neste arbeidssted.

−Etter mange år i Flyktninghjelpen gleder jeg meg til å ta fatt på nye oppgaver i NOAS. Utlendingsfeltet trenger NOAS mer enn noen gang, og jeg vil bygge videre på det solide arbeidet organisasjonen har gjort for å forsvare rettssikkerheten til asylsøkere og flyktninger, sier Nesse.

Styreleder Kai Eide er glad for at Nesse nå er klar til å ta over lederrollen i NOAS:

−Det er et strålende valg, sier Eide. −Nesse har allerede dyp innsikt i organisasjonens arbeidsfelter. Og han er kjent for det norske publikum etter flere år som talsmann i Flyktninghjelpen. Jeg gleder meg til å arbeide sammen med ham, sier Eide.

Nesse tar over lederrollen etter Ann-Magrit Austenå. I en interimperiode frem til Nesse tiltrer fungerer seniorrådgiver Andreas Furuseth som generalsekretær.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT