Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

Jorden brenner. Hvordan lever du egentlig med det?

BOKANMELDELSE: Gjenoppdagelsen av jorden - 10 samtaler om naturens fremtid, av Anders Dunker

Denne boken er for deg som trenger å løfte blikket inn i et nytt synsfelt og tanken inn i et nytt språk, og bli minnet om at joda, det er en sammenheng mellom det lille du gjør i hverdagen og jordens overlevelse. Anders Dunkers samling samtaler om naturen bærer navnet Gjenoppdagelsen av jorden. Den er kanskje vanskelig tilgjengelig, men gir ganske bra med adrenalin dersom du tar deg tid. Men om du blir oppløftet til mer handling? Sannelig om jeg vet. Uansett godt å å møte 4. november ekstra […]

For å lese denne må du ha abonnement

Logg inn

Ny abonnent?

Halv pris på årsabonnement i juli: Klikk på banner og benytt rabattkode SOMMER24:
Halv pris på årsabonnement

Eller velg ordinært Månedsabonnement.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT