Vi vil sikre en levelig klode for kommende generasjoner

Annonse

(ANNONSØRINNHOLD) Besteforeldrenes klimaaksjon arbeider for bærekraftig forbruk, fossilfri transport og energiøkonomisering.

Barnas klima, vår sak!

Vi støtter ungdommens klimakrav.

Er du en av dem som liker det Besteforeldreaksjonen gjør? Da kan du hjelpe til. Vi er 4.800 medlemmer. Hvis vi blir 5.000 før nyttår, får vi statlig støtte, og kan gjøre en enda større innsats for barnas fremtid.

Besteforeldre og yngre generasjoner på markeringer i Oslo og Bergen.

Støtt Transit Magasin
Kjære leser. Vårt mål i Transit Magasin er å levere kvalitetsjournalistikk om globale spørsmål. Vi trenger din støtte for å kunne levere mer kritisk og uavhengig global journalistikk. Det beste bidraget er å tegne et abonnement ved å benytte en av knappene nedenfor. Det er også mulig å gi engangs støttebeløp. Tusen takk for ditt bidrag!