3. des 22

Etter USA-valget kjenner «alle» henne. Snart skal Sofie Høgestøl lede Bærekraftskonferansen i Bergen

USA-ekspert og jussforsker Sofie Høgestøl fra Universitetet i Oslo skal være moderator på den årlige nasjonale Bærekraftskonferansen i Bergen i februar. Den nasjonale Bærekraftskonferansen i Bergen (SDG Conference Bergen) finner i år sted for fjerde gang i Universitetsaulaen i Bergen fra onsdag 10. til fredag 12. februar. Konferansen er et samarbeid mellom universitets- og høyskolesektoren i Norge, med Universitetet i Bergen som vertskap. Sofie Høgestøl kom for alvor inn i norsk offentlighet da hun i lang tid figurerte som USA-ekspert under NRKs valgsendinger før, under […]
For å lese denne må du ha Månedsabonnement, Årsabonnement, 24 timers tilgang eller Støtteabonnement.

Allerede abonnent? log in

LES OGSÅ

FØLG

1,432FansLik
499FølgereFølg
803FølgereFølg
- Annonse -

SISTE NYTT