Annonsere på Transit Magasin
Annonsere på Transit Magasin

Etter USA-valget kjenner «alle» henne. Snart skal Sofie Høgestøl lede Bærekraftskonferansen i Bergen

USA-ekspert og jussforsker Sofie Høgestøl fra Universitetet i Oslo skal være moderator på den årlige nasjonale Bærekraftskonferansen i Bergen i februar. Den nasjonale Bærekraftskonferansen i Bergen (SDG Conference Bergen) finner i år sted for fjerde gang i Universitetsaulaen i Bergen fra onsdag 10. til fredag 12. februar. Konferansen er et samarbeid mellom universitets- og høyskolesektoren i Norge, med Universitetet i Bergen som vertskap. Sofie Høgestøl kom for alvor inn i norsk offentlighet da hun i lang tid figurerte som USA-ekspert under NRKs valgsendinger før, under […]

For å lese denne må du ha abonnement

Logg inn

Ny abonnent?

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

ANBEFALES NÅ:

Abonnenter får tilgang til alt innhold på TransitMagasin.no, og automatisk tilgang på både Naturpress.no og Idrettspolitikk.no. Samme brukernavn og passord.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT