Etter USA-valget kjenner «alle» henne. Snart skal Sofie Høgestøl lede Bærekraftskonferansen i Bergen

USA-ekspert og jussforsker Sofie Høgestøl fra Universitetet i Oslo skal være moderator på den årlige nasjonale Bærekraftskonferansen i Bergen i februar. Den nasjonale Bærekraftskonferansen i Bergen (SDG Conference Bergen) finner i år sted for fjerde gang i Universitetsaulaen i Bergen fra onsdag 10. til fredag 12. februar. Konferansen er et samarbeid mellom universitets- og høyskolesektoren i Norge, med Universitetet i Bergen som vertskap. Sofie Høgestøl kom for alvor inn i norsk offentlighet da hun i lang tid figurerte som USA-ekspert under NRKs valgsendinger før, under […]

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent? Logg inn på Min side

Velg mellom

Gode grunner til å abonnere:

  • Du støtter et viktig prosjekt: Mer og bedre journalistikk om globale spørsmål.
   Årsabonnenter får alltid 15% rabatt på kurs og arrangementer i Transit-regi.
   Bedrifter med 5+ årsabonnenter får alltid rabatt på annonser og stillingsutlysninger.
 • LES OGSÅ

  FØLG

  1,627FansLik
  512FølgereFølg
  872FølgereFølg

  SISTE NYTT