Etter USA-valget kjenner «alle» henne. Snart skal Sofie Høgestøl lede Bærekraftskonferansen i Bergen

Sofie Høgestøl er moderator under årets Bærekraftkonferanse i Bergen. Foto: UiO.
Annonse
USA-ekspert og jussforsker Sofie Høgestøl fra Universitetet i Oslo skal være moderator på den årlige nasjonale Bærekraftskonferansen i Bergen i februar. Den nasjonale Bærekraftskonferansen i Bergen (SDG Conference Bergen) finner i år sted for fjerde gang i Universitetsaulaen i Bergen fra onsdag 10. til fredag 12. februar. Konferansen er et samarbeid mellom universitets- og høyskolesektoren […]
Kjære leser - for tilgang til denne artikkelen må du logge inn. Velg blant Abonnement, Årsabonnement eller 24 timers tilgang. Allerede abonnent? log in
Støtt Transit Magasin
Kjære leser. Vårt mål i Transit Magasin er å levere kvalitetsjournalistikk om globale spørsmål. Vi trenger din støtte for å kunne levere mer kritisk og uavhengig global journalistikk. Det beste bidraget er å tegne et abonnement ved å benytte en av knappene nedenfor. Det er også mulig å gi engangs støttebeløp. Tusen takk for ditt bidrag!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her