Podkast: Republikanernes veivalg og ny krisepakke i Kongressen

Annonse

Denne uken skal det handle om det Republikanske partiets veivalg, og den nye krisepakken som Joe Biden forsøker å få gjennomslag for i Kongressen.

Vegard har reist til Palm Beach der Donald Trump har flyttet etter at han gikk av som president. Mathias er i Wyoming der Liz Cheney er i hardt vær fordi hun stemte for å stille Trump for riksrett. Vi kommer også innom den nye krisepakken som mest sannsynlig vil bli vedtatt med kun Demokratiske stemmer. 

Korrespondentene lages av Mathias Ask (TV2), Vegard Kristiansen Kvaale (Dagbladet) og Johannes Berg. Alle de nyeste episodene finner du på denne lenken. Følg Korrespondentene på Facebook. Denne podkasten er også tilgjengelig på Spotify og iTunes.

Støtt Transit Magasin
Kjære leser. Vårt mål i Transit Magasin er å levere kvalitetsjournalistikk om globale spørsmål. Vi trenger din støtte for å kunne levere mer kritisk og uavhengig global journalistikk. Det beste bidraget er å tegne et abonnement ved å benytte en av knappene nedenfor. Det er også mulig å gi engangs støttebeløp. Tusen takk for ditt bidrag!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her