3. des 22

Verdens første energiøy lages i Danmark

Kan gi fornybar energi til over 3 millioner husstander.

I 1991 var Danmark det første landet i verden til å bygge en vindmøllepark på havet. Takket være et nytt tverrpolitisk samarbeid igangsetter nå danskene arbeidet med å utvikle en energiøy. Konstruksjonen av energiøya vil være danmarkshistoriens største byggeprosjekt, og har som formål å dekke elektrisitetsforbruket til opp mot 10 millioner europeiske husholdninger. Danmark, som består av over 400 øyer, er klare for å legge til en ny. Flertallet i det danske folketinget stemte for det historiske byggeprosjektet som innebærer å lage over 120.000 kvadratmeter […]
For å lese denne må du ha Månedsabonnement, Årsabonnement, 24 timers tilgang eller Støtteabonnement.

Allerede abonnent? log in

LES OGSÅ

FØLG

1,432FansLik
499FølgereFølg
803FølgereFølg
- Annonse -

SISTE NYTT