Annonsere på Transit Magasin
Annonsere på Transit Magasin

Andrew Kroglund: Hvordan klimaet former oss, forandrer samfunnet og forvandler fremtiden

PODKAST: Andrew Kroglund forteller om arbeidet med sin siste bok, Termostat.

«Av alle de bøkene om klimakrisen jeg har lest det siste året, er den uten tvil den mest mangfoldige» skrev Dagbladets anmelder i 2020.

Vil klimaendringer føre til krig og konflikt? Hva vil skje med Svalbard, Arktis og nordområdene når isen smelter, og USA fester grepet? Og hva vil Kina i nord? Blir det flere jordskjelv og tsunamier? Må vi legge om kostholdet helt? Blir det mer sykdom? Vil friluftslivet og våre landskap endre seg? Må vi ofre naturen på klimaets alter? Kan klima-manipulering være løsningen? Sitter næringslivet med nøkkelen? Eller må vi ha et nytt økonomisk system?

Andrew Kroglunds nyeste bok heter «Termostat: hvordan klimaet former oss, forandrer samfunnet og forvandler fremtiden». Kroglund er også fast skribent og kommentator for Transit Magasin og Naturpress.

I dette seminaret får vi innledning fra Kroglund, etterfulgt av en samtale mellom forfatteren og Naturpress-redaktør, Kjetil Aasmundsson.

Dette er en spesialutgave av podkasten. Her får du høre et opptak av vårt digitale seminar, som fant sted tidligere denne uka. Mer informasjon om seminarrekken finner du på Facebook-sida til Transit Magasin.

Podkasten Grønn og Global gis ut av Transit media AS. Programledere er Kjetil Aasmundsson og Terje Karlsen. Vi tar gjerne imot innspill til temaer og gjester i kommentarfeltet, og du kan faktisk også levere inn en talemelding på podkastens hjemmeside.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT